Batisplus
Your Cart
BREZPLAČNA poštnina za vsak nakup nad 99€

O podjetju

Dolgi naziv: BATIS PLUS tiskarstvo, ekonomska propaganda d.o.o.
Naslov: Šikole 9, 2331 Pragersko
Direktor: Bogdan Babšek

Matična številka: 1785257000
Davčna številka:SI 96022507
Davčni zavezanec: DA
Transakcijski račun:

  • IBAN SI56 0420 2000 0935 017 (NOVA KBM d.d.)
Pravnoorganizacijska oblika: Družba z omejeno odgovornostjo
Datum vpisa subjekta v sodni register: 18.2.2003

Podjetje BATIS plus d.o.o. deluje od začetka leta 2003. Zaposlujemo 6 oseb od tega 3 invalide. Smo davčni zavezanci in vsako letno pozitivno poslujemo. Trdim lahko, da smo zelo stabilno in resno podjetje z preudarno / natančno določeno strategijo razvoja podjetja. Spodaj podpisani sem ustanovitelj, 98% lastnik in direktor podjetja in sem eden izmed tistih, ki sem svojo podjetniško pot začel pri mladih letih in to v mladinski sobi. Delamo za večja in manjša podjetja pri nekaterih predvsem večjih podjetjih in državnih ustanovah imamo podpisane partnerske pogodbe. Storitve nudimo z visoko-kvalitetnimi grafičnimi stroji (Mutoh, Xerox, HP, TampoPrint, Alraun, INO, …) in delujemo na cca. 500 m2 delovnih površin. Strankam, katere so razpršene po celi Sloveniji nudimo celostno – kvalitetno storitev, kot je naročanje, izdobava, grafično oblikovanje ter tisk promocijskih artiklov. S takšno politiko ohranjamo zaupanje obstoječih strank, katere so v veliki meri tudi naši komercialisti na terenu, saj nas pripročajo svojim kolegom, mi pa tako posredno pridobivamo nove stranke. Pohvalimo se lahko, da imamo okoli 400 rednih strank, za katere s ponosom soustvarjamo podobo njihovih podjetij. Po izkušnjah lahko trdim, da smo prilagodljiv poslovni partner z hitro in kvalitetno izdelavo željenih reklamnih artiklov izdelanih v dogovorjenem izvedbenem roku. Prizadevamo si, da naše stranke oz. njihova podjetja v javnosti oz. pred željeno populacijo čim boljše označimo. V začetku februarja 2012 pa smo pridobili status invalidskega podjetja, kar nam omogoča možnost sodelovanja tudi v smislu koriščenja invalidskih kvot s podjetji, zavezancami kateri plačujejo v sklad, ker ne izpolnjujejo kvote zaposlenih invalidov. Torej namesto plačevanja v sklad sklenejo pogodbo o sodelovanju z nami za področje naše dejavnosti in tako za denar, katerega bi morali plačat v sklad, dobijo konkretno storitev. V tem primeru so oproščeni plačevanja v sklad, hkrati pa si z reklamiranjem svojega podjetja dvigujejo prepoznavnost, povečujejo prodajo ali storitve.


Podjetje tudi nikoli ni imelo blokiranega transakcijskega računa in ima bonitetno oceno 10 od 10. Smo v družbi najboljših v Sloveniji, saj spadamo med 7% podjetij, ki so za poslovanje v preteklih letih prejeli trojni zlati A. V letu 2018 smo k logotipu dodali »R v krogcu«, kar pomeni, da je naziv »REKLAMNI ATELJE BABŠEK« mednarodno registrirana blagovna znamka.


Čutimo se kot soodgovorno družbeno podjetje. Skozi to obdobje smo nudili pomoč številnim lokalnim organizacijam (društvom in klubom), sodelovali smo pri veliko humanitarnih projektih.


Pred nami so novi izzivi, ki nas vodijo in zahtevajo našo popolnost, le tako lahko zremo v uspešno prihodnost.