Batisplus
Your Cart
BREZPLAČNA poštnina za vsak nakup nad 99€

Delna ali celotna polepitev vozil (CarWrap)

Najboljša premična reklama na štirih kolesih!

Popolna ali le delna polepitev vašega vozila ali prikolice. S popolno oblepitvijo hitro in učinkovito spremenimo vaše vozilo v reklamo na kolesih, folija pa nima samo dekorativne vloge, saj folija vozilo tudi ščiti pred različnimi zunanjimi vplivi, kot so praske, peskom, močnimi UV žarki, kemikalijami... vsem, kar bi lahko poškodovalo originalen lak in barvo vozila.

Wrapping pa ni omejen samo na vozila - v folijo lahko preoblečemo (in tudi smo že preoblekli) prikolice, plovila, motorje, snežne sani, celo helikopter... torej skoraj vse!

Kako poteka popolna oblepitev vozil? Možnosti za dizajn so neomejene. Po tem, ko vam predstavimo vse opcije in prikažemo, kako bo vaše vozilo izgledalo, se lotimo dela. Najprej vozilo strokovno pripravimo na polepitev, izbrano folijo pa nato neposredno nalepimo preko prvotne barve vozila. Vozilo tako v zelo kratkem času (cca. 24 do 48 ur) pridobi čisto nov videz.

Kaj se zgodi, če želim folijo odstraniti? Brez skrbi. Folija ne bo pustila nobenih sledi, barva in lak pa bosta ostala popolnoma enaka kot sta bila na dan polepitve.

 Pošlji povpraševanje